Εταιρεία

Εταιρεία

0

ΧΩΡΕΣ

0

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

0

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ

0

ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

CORPORATE CHARACTER

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

ΤΙ
ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ

Ο εταιρικός μας χαρακτήρας εμφορείται από αξίες βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των ανθρώπων μας. Αυτές ανέδειξαν το όνομά μας. Αυτές εξύψωσαν την υπόληψή μας. Αυτές εγγυώνται το μέλλον μας.

ΟΡΑΜΑ

Να αποτελούμε σημείο αναφοράς στην αγορά μας και στις κοινότητες που υπηρετούμε, χτίζοντας μία καθαρή υπόληψη για την ποιότητα της δουλειάς μας, την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και τις συνολικές αξίες που παρέχουμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που αναβαθμίζουν το έργο τους, με τρόπο οικονομικά βιώσιμο, κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνο.

ΑΞΙΕΣ

ΠΑΘΟΣ

Είμαστε περήφανοι για το έργο μας, για το όνομά μας και για τους ανθρώπους μας. Κινητοποιούμε και εμπνέουμε με το παράδειγμά μας σε όλες μας τις επαγγελματικές συναναστροφές. Επιδεικνύουμε ζήλο για την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και το κάνουμε αυτό, τηρώντας θετική στάση σε κάθε μας προσέγγιση.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη των πράξεών μας. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε μπορούν να θεωρούν τις υποσχέσεις μας ως δεσμεύσεις. Θέλουμε όλοι όσοι συνεργάζονται μαζί μας να είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας, γι’ αυτό και προνοούμε για τρόπους που μας κάνουν πιο αποτελεσματικούς, πιο γρήγορους και πιο επιτυχημένους.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Επιδεικνύουμε ευθύτητα και ειλικρίνεια, σεβόμενοι τα συναισθήματα, τις αξίες, την κουλτούρα και τις απόψεις των άλλων. Ενεργούμε με υπευθυνότητα ως προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το κέρδος, για να παρέχουμε λύσεις με υψηλή σχέση απόδοσης/κόστους. Τηρούμε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που διαχειριζόμαστε. Εμμένουμε στις ηθικές αρχές μας και ενεργούμε με εντιμότητα σε ό,τι κάνουμε.