Υπηρεσίες

Services

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΤΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για εμάς, εξυπηρέτηση σημαίνει ένα πράγμα: Να σας υποστηρίζουμε καθημερινά στο έργο σας, έχοντας στη διάθεσή σας εργαλεία και λύσεις που σας αποφορτίζουν, αυξάνουν τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας και σας παρέχουν διαφάνεια σε όλα τα δεδομένα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Services

Οι υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής εξασφαλίζουν πάνω από όλα την επένδυσή σας. Για όλες τις εργασίες συνεργείου έχουμε στη διάθεσή σας τις εξειδικευμένες κεντρικές μας εγκαταστάσεις, κινητές μονάδες άμεσης βοήθειας και πλήθος συνεργαζόμενων συνεργείων.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, το διαδικτυακό σύστημα διαγνωστικού ελέγχου και τα άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά μειώνουν δραστικά τον χρόνο ακινητοποίησης.

Με τα Ολοκληρωμένα Συμβόλαια Συντήρησης Στόλου απολαμβάνετε συνολικές υπηρεσίες για κάθε όχημα ειδικού σκοπού, που σας απαλλάσσουν από περιττά έξοδα, προσφέροντας πλήρη διαφάνεια σε όλες τις κρίσιμες για εσάς πληροφορίες και κυρίως στο κόστος.

Επιθεώρηση

Συντήρηση

Επισκευή

Ανακαίνιση

Μετασκευή

Ολοκληρωμένα Συμβόλαια Συντήρησης Στόλου

Services

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών και παροχών μας θα σας πείσει ότι κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσετε την κινητικότητά σας και να εργάζεστε όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστα και οικονομικά. Η 65 χρόνων πείρα μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την απόκτηση των προϊόντων μας με τους καλύτερους όρους της αγοράς και για το διαρκές όφελός σας καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους.

ΛΥΣΕΙΣ

Solutions

Με τα πακέτα υπηρεσιών της KAOUSSIS έχετε στη διάθεσή σας συνολικές λύσεις για την απόκτηση του εξοπλισμού, μέσα από ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και υπηρεσίες κινητικότητας που σας απαλλάσσουν από τον φόρτο πολύπλοκων διοικητικών εργασιών.

Από την έκδοση πινακίδων μέχρι τα ολοκληρωμένα συμβόλαια συντήρησης στόλου, φροντίζουμε να διευρύνουμε την υποστήριξή μας σε όλους τους τομείς που ξέρουμε ότι είναι κρίσιμοι για σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση χειριστών και τεχνικών σε θέματα λειτουργίας, συντήρησης, υγείας και ασφάλειας.

Με αυτό τον τρόπο, τα προϊόντα μας συνδυάζουν πλεονεκτήματα πολύ πέρα από το να πληρούν τις απαιτήσεις της καθημερινής τους χρήσης.

Υπηρεσίες χρηματοδότησης

Εκπόνηση μελετών έργου

Έκδοση πινακίδων

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Επέκταση εγγύησης